Assessoria i Formació

Assessoria i Formació

Assessoríes

Al llarg d'una dècada en la qual he estat mare de dia de 26 nens i en la qual m'he format de manera contínua en incomptables tallers, seminaris i cursos, he desenvolupat una manera pròpia de fer i dirigir-me als nens.

         

Un mètode útil tant per a mares de dia en actiu com per a famílies que necessiten un acompanyament en l'educació dels seus fills. Hi ha mil maneres de resoldre una crisi, una rebequeria o un comportament que ens preocupa. D'entre aquestes mil maneres, he anat seleccionant aquelles que a mi m'han funcionat. Avui comparteixo aquesta experiència amb altres/es professionals i amb les famílies que m'ho demanen.

    

Fins ara només podia realitzar-ho de forma presencial però avui, i gràcies a les noves tecnologies, puc ajudar a qualsevol professional o família del món des d'allà on sigui.

 

El passat hivern vaig tenir l'oportunitat de poder vivenciar la formació de Mare de Dia a Can Rareta, impartida per Sandra Vericat.

Per a mi, va suposar un abans i un després en la meva carrera professional com a educadora infantil.

Tot el coneixement, passió, entusiasme i sobretot la profunda saviesa que Sandra abocava en cada mòdul van ser el trampolí per fer el transformació professional.

Avui tinc una visió més respectuosa i comprensiva a prop de les veritables necessitats del nen i en com acompanyar-lo en la seva primera etapa de vida de forma molt més educativa i amorosa.

Així que només puc donar gràcies per la gran experiència viscuda. ​​

Rebeca Gil


Sandra és una de les persones que més admiro, personal i professionalment, i per qui sempre estaré agraïda, que els nostres camins es creuessin ha estat dels regals més bonics que m'ha brindat la vida.

Ella és saviesa, autenticitat, coherència, serenitat, puresa, sinceritat, amor per totes les persones, els nens, i els adults que un cop vam ser nens, respecte per la natura, sensatesa, llibertat, i té una capacitat innata admirable d'aprenentatge constant, d'automotivació, d'il·lusió per créixer cognitiva, emocional i espiritualment, de connexió d'esdeveniments, de detalls que poden passar desapercebuts però que en realitat són peces claus del nostre puzle, ... una ment meravellosa i un cor encomiable.

Laura López - Psicòloga


  

Formacions

  

Des 2016 formo part de l'equip de formadores de Mares de Dia de la Llar de Criança de Barcelona amb les que col·laboro periòdicament.

Realitzo tant formacions presencials per associacions, institucions o centres privats com assessoraments particulars per educadors, mares de dia i professionals que ho sol·liciten.

En l'actualitat, la Formació Can Rareta , basada en la meva experiència professional, està a la vostra disposició tant presencialment com mitjançant les convocatòries periòdiques on-line.

A la Formació Can Rareta treballem una visió global del nen que aborda tant la cura física com l'atenció a les seves necessitats afectives i anímiques.

Partint dels fonaments de Steiner, Montessori o els Wild avancem en l'acompanyament respectuós de la infància.

Cada formació és una aventura en la qual, a través de l'infant, ens descobrirem a nosaltres mateixos. Un viatge personal i intel·lectual al cor de la infància.

Si necessites posar-te en contacte amb mi o vols rebre informació sobre la propera formació, no dubtis en escriure'm AQUÍ .

Si vols rebre informació al teu e-mail sobre les meves novetats i formacions, apunta't aquí:

[mc4wp_form id="1152"]