Can Rareta,
Espai de Lliure Aprenentatge

Espacio de Libre Aprendizaje

AQUEST CURS 2017/2018,
ESTEM TANCATS

Can Rareta és una alternativa a les escoles bressol tradicionals i a la cuidadora a casa , basada en el que a Europa i en algunes zones d'Espanya es coneix com 'mares de dia'.

Els nadons / nens realitzen en un entorn casolà totes les habilitats que puguin anar desenvolupant i es relacionen amb altres nens .

Un màxim de quatre nens permet atendre individualment a cadascún d'ells permetent que desenvolupin les seves capacitats en un entorn conegut i estimulant.

Can Rareta está situada en una finca agrícola en activo en el municipio de Santa Eulària des Riu y ello nos permite disfrutar de un entorno natural que varía en el transcurso del año.

La casa está preparada para acoger a los niños y éstos tienen a su alcance diversos materiales estructurados y no estructurados con los que pueden experimentar.

En un ambient cassolà , els nens aprenen a menjar, rentar-se les mans, les dents, seure a taula, fer servir coberts, tovallons, portar el plat o el got a la cuina quan han acabat ...

    

Tots els dies passegem per la finca , així vivim els canvis d'estació, la sembra dels horts, la floració dels arbres fruiters, la recollida dels fruits ..., tot un univers d'olors, formes i textures.

    

També disposem d'un hort que els nens aprenen a cuidar i que ens proveeix de verdures fresques .

    

Els pocs dies que plou a l'illa els dediquem a les activitats d'interior , que practiquem també cada dia mentre es fa el menjar:

Escoltar música, dibuixar, tombar-se a jugar, cuinar a la cuineta, mirar contes, fer servir les joguines tradicionals, simular els quefers de la casa ...

AQUEST CURS 2017/2018,
ESTEM TANCATS