Sobre mi

Sobre mi
Foto: Lucía Martínez (2010)

Hola, em dic Sandra Vericat , sóc llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació i Educadora Social.

El 2008 vaig començar com mare de dia a l'illa d'Eivissa, en un moment en què aquesta figura encara era desconeguda a Espanya. A poc a poc, nen a nen, la meva casa, Can Rareta, va esdevenir un espai de lliure aprenentatge amb una metodologia pròpia. Al llarg dels anys vaig anar desenvolupant la manera de fer Can Rareta. Un mètode sorgit de l'experiència i de la formació contínua en innombrables cursos, seminaris i tallers i, com no, del dia a dia amb els nens.

Durant nou anys he estat la mare de dia de 26 nens meravellosos i les seves famílies, amb els qui he crescut com a professional i com a persona. A tots ells, gràcies .

En l'actualitat em dedico a la formació i assessorament tant a mares de dia que comencen ara el seu camí, com a famílies que necessiten una ajuda i un acompanyament amb la criança dels seus fills.


Parlen de mi

Gràcies a tots els mitjans de comunicació que al llarg dels anys heu seguit el meu projecte i l'heu donat a conèixer des de les vostres plataformes.

Gràcies a:


... i un regal!

Symbiotica Can Rareta és un joc de cartes cooperatiu desenvolupat per Juga i Aprèn basat en el mètode Can Rareta. En ell aprendràs a resoldre les crisis diàries amb amor i respecte .

El pots descarregar de manera gratuïta aquí.