Crossover

Un “crossover” és com es denomina en llenguatge televisiu quan el personatge d’una sèrie apareix en una altra. Doncs be avui hem tingut un “crossover” entre Can Rareta i La Arquiteca.

Sílvia, de La Arquiteca, ha vingut avui a Can Rareta a fer un taller d’adorns nadalencs amb els nens. Amiga i mare d’una antiga alumna ens ha fet aquest regal de Nadal, que incloïa una precioses boles de paper fetes per ella mateixa -paper inclòs!-, unes aquarel·les, pinzells i purpurina.

Després del “paseíto”, Sílvia ja havia preparat una taula en el jardí amb els materials necessaris i com flautista de Hammelin els nens s’han posat al seu voltant preguntant: “Què fas?”

La Arquiteca els ha explicat el que anaven a fer i després de penjar-se els davantals s’han posat a la feina. Hi havia un gran silenci, el que es crea quan els nens estan concentrats i entusiasmats fent alguna cosa amb les seves mans.

Sempre em meravella la capacitat de La Arquiteca perquè els nens creïn lliurement i en harmonia. Els dóna unes poques indicacions, les justes, i simplement es queda a prop per si a algun li sorgeix una necessitat. És fantàstica!

Al cap d’un ratet, unes precioses boles de nadal penjaven del garrover de l’entrada.


Una resposta a “Crossover

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *